![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgixeDwME6MVPjnxm6Zd6IFkT44D4VZh65AMhB6090BX-WwSoetdahXg68A0iJfDEiby4I_K4GMqT8eyVE6938aAtE1lOwmIgOsqiSgxaVxTP-_Mzi1MzL-cuVWJa-g_xa1b9Z7H2dPFvA/s200/IMG_20180914_190025.jpg)
V
petek sva pripravljali tradicionalno francosko krompirjevo pito (Kiš). Bila je
odlična! Za pripravo potrebujemo: Kvašeno listnato testo, krompir narezan na
kolobarje, mleko, sladko smetano, jajca, nariban sir, maslo, sol in nasekljano šunko.
Po okusu lahko dodamo tudi nasekljano čebulo.
V
večernih urah smo se odpravile na obisk h koordinatorki Nadege, ki živi na
deželi in vzgaja konje, ima tudi Lipicance!
Ni komentarjev:
Objavite komentar